QwaS Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 witam jak w temaciee moze ktos wiie jak zrobic zeby w grach mial odswiezanie 85 Hz? probowalem jakims tam refreshfixem , power czyms tam z poziomu windy i nic nie dziala help!!! a drugie to mam strasznie wolne otoczenie sieciowe wywalilem jeden wpis z rejestru co to sie mialo naprawidz ale [gluteus maximus] nadal sie muli. zna ktos jakies triki??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ja mam RefreshLock'a i działa dobrze może nie ustawiłeś wszystkiego prawidłowo. Na drugie pytanie to nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jakoś mi LAN chodzi szybko może dyski masz wolne :lol: A jak byś nie wiedział to sieć 100 Mbit to ma przepustowość 12,5 mb/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 very fun. na bank to wina win2000 na milenium smyralo az milo a co do przepustowosci to nie wiem o co ci chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 moze wymus full du.plex 100mbit/s na sieciowkach co do odswiezania to powerstrip dziala na wszystko jesli snatdardowe ustawienia nie chca chodzic to wystarczy zdefiniowac swoja rozdzielczosc i wtedy recznie ustawiasz odswiezanie pionowe i poziome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 jak bym tylko wiedzial co to jest i jak to sie robi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 A masz jakiegoś Service Packa na tych Windowsach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 najlepiej sciagnij sobie control panel do dx i nastaw tam jako domyslne 85 u mnie to dziala bez problemu a z refreshfix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 poprostu zainstaluj wina xp.... do tego najnowsze stery grafiki i RefreshLock ... bedzie cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 ja tam uzywam nvrefreshtool 2.1a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 powerstrip dziala na 100% widocznie zle konfigurujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...