erbs Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Witam. Mam pytanie: Czy można podkręcić GF 2 MX 400 tak aby miał podobną ilość 3d Marków co GF2 GTS? Mój po podkręceniu "na maxa" wyciągną ok 160 punktów więcej, a o ile wiem to GF 2 GTS ma o 1000 więcej niż mój. Czy coś robie źle? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hmmmmmmmm...nie wiem mam mx400 z ddr i mam po malym oc tyle co GF2 Pro czy cos takiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hmmmmmmmm...nie wiem mam mx400 z ddr i mam po malym oc tyle co GF2 Pro czy cos takiego Czyli ile ... zapusc linka do madonion to se porownam :) Wierzyc mi sie nie chce ze dorownales MXem pelnemu GF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 hmmmmmmmm...nie wiem mam mx400 z ddr i mam po malym oc tyle co GF2 Pro czy cos takiegoWątpie w to masz zapewne MX Creativa to te pamięci DDR niczym sie nie róznią od zwykłych.A ten wynik to nie zależy tylko od karty tylko od całego kompa. Ja swego czasu na GeForce 256 na SDRAM i duronie 600@1008 osiądnołem w 3D Mark 2001 defaultowo 2800pkt. No i co z tego że koleś na duronie 600 i GeForce 2 Tit ma podobny wynik. Przecież ma inny proc. Morał z tego że grafiki można porównywać tylko na tym samym kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...