ozio1242 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Mam taki problem z dzwiekiem poniewaz mam karte dzwiekowa ESS solo1n PCI audio Driver (wdm) i niewiem czy zainstalowałem dobre stery do tej karty dzwiekowej a niemam dzwieku pomuzcie mam Microsoft windows xp professional wersja 2002 dodatek servis pack 3 :sad: :unsure: niewiem co robic prosze pisac na gg 6503908 tak by było najlepiej dzwiek wydaje sie byc odtwarzany ale nic nie łychac na rejestratorze dzwieku widac ze mikrofon dziła a słuchawki mam nowe ze sklepu sa w 100% dobre prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 (edytowane) Sprawdź czy słuchawki podłączyłeś do dobrego gniazdka, jeśli mają regulację głośności to czy nie są wyciszone. Zobacz też w systemie czy dźwięk w menadżerze nie jest wyłączony albo któryś kanał karty wyciszony. Wrzuć screena z Menadżera Urządzeń. Sprawdź na innych słuchawkach/głośnikach. Edytowane 26 Sierpnia 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Czy kabel dobrze został podpięty? zwykle wyjście ma kolor zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...