yaszko Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam. Za pomocą czinczy połączyłem karte graficzna z telewizorem: Geforce 9500GT -> Przejściówka S-video-czincz -> czincz -> Telewizor Panasonic Czarny ekran na telewizorze. W panelu nVidia pogrzebałem, poustawiałem wiele monitorów i dalej nic. Jedyne co to przy "kreatorze wielu monitorów" podczas konfiguracji obraz na TV pojawia się na ułamek sekundy i znika (tak kilka razy). Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 próbowałeś wymusić wykrycie TV na wyyjści w sterach ? nie pamiętam dokładnie gdzie niestety to się robi bo już nie używałem tego długi czas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaszko Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Nie mam takiej opcji. Sterowniki wersja 175.19. Pobrałem i zainstalowałem też najnowsze sterowniki i dalej to samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...