xamodernmythx Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam! Od 2 lat resetuje mi się komputer na początku nie było to uciążliwe ponieważ resetował się bardzo rzadko.. najczesciej resetuje sie podczas ogladania filmikow na sevenload,s2o itp. lub wlaczania muzyki. W tym czasie wykończyłem juz 2 zasilacze więc raczej to nie jego wina.Wie ktoś co to może być? Płyta główna : foxconn 600A01 Procesor : AMD Athlon 2200+ RAM : 512mb Karta graficzna : ATI Radeon 9600 Zasilacz : akyga KC-350ATX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 (edytowane) Na płycie głównej niema żadnych nie niepokojących objawów? Czyli spuchnięte kondensatory? Sprawdź temperaturę procesora, np. Everestem, bo chyba realTemp nie obsługuje takich starszych procesorów, chociaż zobacz. Możesz również sprawdzić czy przez 2 godziny komputer wytrzyma test stabilności programem StressPrime 2004. Zresetuj też bios poprzez wyjęcie baterii na 2 minuty. Edytowane 29 Sierpnia 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jeśli kondensatory ok, temperatury ok to kup w koncu zasilacz do tego koputera a nie coś co tylko zasilacz przypomina. Polecam Delta 300W MB-B lub PB-2. Przykladowa aukcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xamodernmythx Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 kondensatory okej a everest tak nie bardzo mi pokazuje temp. procka chyba ze slepy jestem jest tylko temp dysku 36 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...