Halfi Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Witam, szukam netbooka z matryca 10" narazie sklaniam sie ku temu modelowi COMPAQ C700 http://tiny.pl/hhz1q jest to dobry wybor ? czy mozna cos w podobnej cenie wyrwac lepszego ? Mam tez drugie pytanie bo tez nie orientuje sie w temacie czy jest na nim sens instalowac win7 ? i czy jest cos takiego jak w przypadku teraz kupionego laptopa z vista ze istenieje mozliwosc zmiany na win7 ? z gory za pomoc dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 e orientuje sie w temacie czy jest na nim sens instalowac win7 ? i czy jest cos takiego jak w przypadku teraz kupionego laptopa z vista ze istenieje mozliwosc zmiany na win7 ? A dlaczego miało by się nie dać, jeśli sprzęt spełni wymagania to nic nie stoi na przeszkodzie ( napęd na USB się przyda). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4rt3k Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 pojdzie na nim win7 bez problemu, ja bym takiego sam kupil ale glowna wada to brak zlacza cyfrowego dvi/hdmi wiec nie licz ze podlaczysz do niego wiekszy monitor typu fullhd szkoda ze tylko rok gwar poza tym mi sie podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...