RatManek Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Witam. Mam do naprawy internet ale rodzinka u ktorej to mam zrobic zapomniala (o matko) hasla do routera (model D-Link DI-524). Po blizszych ogledzinach widze ze z tylu tego badziewia jest przycisk "reset". Dali mi kartonik od tego ale niestety nie ma instrukcji wiec boje sie wciskac bo nie wiem czy sie czasem nie zerwie polaczenie calkowicie i nie bede juz mial do niego dostepu w ogole. Dzisiaj zmienili taryfe internetowa z 256kbps na 2mbit, a internet i tak dziala beznadziejnie i wydaje mi sie ze to przez ustawienia routera. Wiec mam pytanie. Czy jak wcisne reset to haslo tez sie zresetuje na podstawowe (login: admin , haslo: admin) czy tylko wewnetrzne ustawienia lub jakis cache czy temp? Prosze o szybka odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Reset przywraca ustawienia fabryczne. Może być wymagana ponowna konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 czyli haslo tez zrobi sie default? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inny Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...