luqas87 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Czy po zainstalowaniu programu xp anti spy w celu wyłączeniu porad w chmurkach może stać się coś z kompem, np. rozłączanie modemu itp ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Nie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas87 Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 A jeżeli programem easy cleaner ustawię żeby mi się programy nie włączały przy starcie np. od drukarki czy gg ??? Bo już 2 razy do sklepu oddawałem, bo internet chodzi, a jak zaczynam instalować swoje rzeczy ( winamp, all player, office, odkurzacz, easy cleaner, anti spy) to internet rozłącza się po 20 minutach i po odinstalowaniu wszystkiego i tak dalej się rozłącza ( modem pokazuje połączenie ale nie ma neta - a modem na 100 % dobry ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Też nie... Kwestia tego co instalujesz i jak to wszystko konfigurujesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqas87 Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Zrobiłem sobie ratunkowy nośnik startowy programem Acronis true image . Mam pytanie czy ta płytka zawiera wszystkie sterowniki także kart dzwiękowej i graficznej ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 zrobiłeś sobie obraz systemu/partycji/dysku - po włożeniu takiego nośnika system/partycja/dysk (w zależności co zrobiłeś) zostaną przywrócone do stanu w momencie jego utworzenia czyli z programami, sterami, grami, ustawieniami, itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...