PolandMET Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Szukam takich zestawow do zmiany standardowych wtykow na kolorowe. Angela.pl ma , ale tylko stare zestawy z wtykami 20pin do zasilania plyty a to juz jest staroc. Ewentualnie gdzie dostac sama wtyczke 24pin (niebieskie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Szukam takich zestawow do zmiany standardowych wtykow na kolorowe. Angela.pl ma , ale tylko stare zestawy z wtykami 20pin do zasilania plyty a to juz jest staroc. Ewentualnie gdzie dostac sama wtyczke 24pin (niebieskie). Poszukaj firm gdzie mają pierółki od AC RYAN. Ja znalazłem w 2 miejscach: linkas linkas 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 tak, ale mi chodzilo o PL zeby nie kupowac pierdulki jednej na koncu swiata :D I tak juz z kasa plywam od tych zlaczek BP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...