pwlj Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Witam, Mam dziwny problem, z którym nigdy wcześniej się nie spotkałem. Otóż na nowo zainstalowanym, świeżym systemie XP Pro z SP3 na moim służbowym lapku, a mianowicie nie mogę przenosić plików do kosza za pomocą przesunięcia ikonki pliku na kosz. Kiedy już puszczę klawisz myszy podczas gdy ikonka pliku, który chcę usunąć jest już na ikonce kosza, to nic się nie dzieje... Również jak otworzę okno kosza i próbuję tam wrzucić jakiś plik przesuwając jego ikonkę nic się nie dzieje... Reszta funkcji usuwania działa. Nie jest to strasznie uciążliwe, ale dość często korzystałem z tej możliwości. Ma ktoś jakis pomysł? Pozdrawiam, pwlj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 To pomoże :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 OMG, dzięki :D teraz działa :) Kurczę, jak mogłem nie powiązać tego z drag'n'drop?! Chociaż to tylko z koszem były problemy... Reszta działała ok... Dzięki bardzo jeszcze raz i pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...