Kafarx Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Witam, jakie mocowanie będzie pasowało do Karakorum?? Bo oryginale się mi rozwalilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
60Dogg Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 będzie pasowało takie, jakie jest w karakorum :hmmm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Które mocowanie Ci się rozwaliło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) Jeśli sypnęła Ci się plastikowa ramka,to napisz do obsługi technicznej Pentagrama i Ci przyślą nową. Ja potrzebowałem takiej ramki nie mając nawet kalafiorum :D ,więc napisałem do nich emila i gość pisał że przyślą mi za 12 PLN (czyli koszt przesyłki). A jak przyszła paczuszka,to okazało się że nic nie płacę-wysłali na swój koszt. To dobrze świadczy o firmie. Edytowane 4 Września 2009 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Noo MMV ma naprawdę konkretny serwis, moja żonka ma tablet O'Pen XXL Pentka i jak dziecko piórko zepsuło to przysłali nowe za koszta wysyłki, tam chyba 12pln. Tak samo z końcówkami do niego. EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafarx Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Rozwaliło mi się to metalowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Rozwaliło mi się to metalowe.A jak Ci się curva to metalowe rozwaliło??? Zresztą masz chyba gwarę na to chłodziwo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mobot Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 A jak Ci się curva to metalowe rozwaliło???a mi tez sie rozwalilo :D jakies rok temu, ale sobie poradzilem i dziala elegancko :D. chcialem nagiac to 'uszko' bo haczylo o radiator na nb i sie ulamalo. pare opasek zaciskowych i smiga. [zakladane i sciagane srednio raz na tydzien, czasami kilka razy na dzien] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...