Andrewwojownik Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Witam, pisałem pare dni temat, dostałem odpowiedź, ale dziś przyszedł mail z agito.pl, że nie mają zasilaczy OCZ (nie ma u producenta). Sprzęt będzie chodził 24/7 latami bez wyłączania ;] Konfig: Procesor: AMD Phenom II 920 RAM: 4x2GB DDR2 800GHz CL5 GoodRam Dysk: 2x Seagate Barracuda 7200.12 500GB Grafika: zintegrowana Płyta główna: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H Dobrze by było, jakby zasilacz miał jak największą wydajność i odpinane kable opcjonalnie. I ważne, żeby znajdował się w ofercie agito.pl Max ile moge wydać to około 310zł Pozdrawiam i dziękuje za pomoc Andrew Edytowane 4 Września 2009 przez Andrewwojownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 jezeli max to 310 wez bq e6 400W, jezeli mozesz dolozyc 30zl, to wez 450w od BQ. nie maja odpinanych kabli ale musisz wybierac - cisza, sprawnosc i jakosc lub odpinane kable... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewwojownik Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Nie ma tych BQ na agito.pl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 wejdz w revolteca :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrewwojownik Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 (edytowane) Na to nie wpadłem, że BQ będą jeszcze w innym miejscu xD 450W wybrałem, więcej chyba nie będzie potrzeba do zestawu bez żadnej karty graficznej ;-) Dzięki ;) Edytowane 4 Września 2009 przez Andrewwojownik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...