Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Mam ot taki LCD i ma tylko ||||||||| pinow moze kto wie jak go podlaczyc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Pliz powiedzcie jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Mam ot taki LCD i ma tylko ||||||||| pinow moze kto wie jak go podlaczyc? Jaki ma wlutowany kontroler, czy to wogóle jest lcd alfanumeryczny (zdjęcie jest nieostre) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Sorki ale nie wiem o co biega: To jest z Erricsona GA318 i ma chiba kontroler itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Sorki ale nie wiem o co biega: To jest z Erricsona GA318 i ma chiba kontroler itp. Czy z tyłu lcd jest płytka drukowana ze scalakami? Jeśli nie to raczej nie będzie z tego pożytku. Polecam tanie, standardowe na układach HD44780, pełno tego na rynku w wersjach od 1x16 znaków po chyba 4x40. Kontrolery HD44780 i podobne są trywialnie proste do wysterowania 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...