Side Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Nigdzie nie moglem znaleźć szczegółowych informacji na temat tych 2 procesorów (jestem laikiem więc nie znam zbyt wielu stron traktujących o komputerach i sprzęcie). Chciałbym prosić Was o opinie, czy macie jakieś informacje dotyczące tych procków? Który jest lepszy? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 T6500: 2.1 GHz, 800 MHz, 2 MB L2 cache P8500 -> http://benchit.pl/procesory/Intel/Core+2+Duo/P8400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 O ile się nie mylę to procesory do laptopów więc właściwie nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 zgadza sie, ale chciałem być miły;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Side Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) Jeśli tak to niech admin usunie albo przeniesie ten wątek. Myślałem, że ten dział dotyczy procesorów niezależnie od tego czy są mobilne czy do PC. Sorry za komplikacje Edytowane 8 Września 2009 przez Side Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...