pociej Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Witam, posiadam już części takie jak: Intel Core i7 920 Foxconn Bloodrage i resztę co trzeba ale nie zdecydowałem się jeszcze co do pamięci. Proszę więc o pomoc w doborze jakichś pamięci 3x2GB pod tą platformę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Przyłączam się do prosby gdyż mam podobny zestaw i podobny "problem". Chciałbym cos 3x2GB 1866 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) corsairy dominator. choć w zupełności dla większości userów powinno wystarczyć gskill pi 1600 cl8 za jakieś 440 zł. jakieś konkrety? cena, przeznaczenie? Edytowane 9 Września 2009 przez prznar1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) W moim wypadku głownie praca "biurowa" prowadzenie firmy.... tj wiele kopiowań, wiele procesów,wiele programow naraz w tym programy graficzne (photoshop, corel) CADy. Wiadomo ze pewnie 3x1GB by wystarczyło no ale wole sprzedać mojego GTXa 280 i dołożyć do ramów. Cena jaką mógłbym dac za ramy 500zł - 800zł Edytowane 9 Września 2009 przez luqasss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Mam te gskille no i są tanie fakt, ale na jakiekolwiek większe niż symboliczne o/c bym nie liczył ew mój asrock bardzo marnie je prowadzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) lugasss skoro masz 800zł do wydania to może kup taki zestaw razy dwa. wyższa przepustowość da raczej góra kilkunastu procentowy wzrost wydajności, ledwo zauważalny przy założeniu że będziemy trzymać się tylko trzech kości razy dwa gigabajty. natomiast 12gb ramu powinno dać już większy komfort pracy. a i fakt te gskile kręcą się mizernie. Edytowane 9 Września 2009 przez prznar1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...