s@ncho Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Witam! Nie zagladalem tutaj od dluzszego czasu takze pozdr wszystkich. Mam prosbe o dobranie karty wifi do laptopa toshiba L20-183. Intereuje mnie najkorzystniejszy stosuenek ceny do jakosci , no i raczej wolalbym jakies rozsadne propozycje cenowe (do dentysty jeszcze sie wybieram :) ) Pozdr Dzieki za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 jaka bedzie odleglosc od routera? jak niewielka to bierz byle jaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) Raczej do 20 metrow + sciana. Tylko w technologiach wifi to jestem zagubiony takze jakbyscie nadmienili chociaz na co zwrocic uwage Edytowane 10 Września 2009 przez s@ncho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 przy takiej odległości każda karta będzie ok ;) http://allegro.pl/item731779382_netgear_wg...anten_wpa2.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...