OZON Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 mam problemik z giera :x wywala mi sie za kazdym razem gdy chce wczytac gre, problemik jest pod win xp pro, wywala mi ze program wykonał.... w module... i tu naciekawsze, wyswietla same zera, dotychczas te moduły mialy kazdy inny numer[hex] ktos wi o co w tym chodzi przeinstalowanie giery nic nie daje, z winda to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba85 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jak ja wczytac to mi sie gierca wylancza i przechodzi to windowsa (tesh mam XP Pro) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 U mnie było to samo.Podejrzewam, że to wina XP.Ale tylko podejrzewam bo nie wiem.Dałem se spokój i ściągłem sobie roller coaster tycoon 2.A ta giera już spoko działa na Xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 jedynka bardziej mi sie podoba - ladniejsze kolory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 RollerCoaster Tycoon jest może gdzies patch do tej gry żeby chodziła pod Windowsa Xp...Mam polska wersje... Z góry DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 1 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2003 wejdz TUTAJ - na dole masz Patcha, moze on pomoze ;) | MIRROR Patcha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 2 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2003 wejdz TUTAJ - na dole masz Patcha, moze on pomoze ;) | MIRROR PatchaDzięki sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 13 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2003 Hej Znacie jakies patche albo cos zeby Roller Coaster dzialal pod WinXP ? Bo dziewczyna mi nie daje spac :(( HELP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...