Skocz do zawartości
Marcin_gps

Ile czasu poswiecacie na nauke?

Ile czasu dziennie poswiecasz na nauke?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Ile czasu dziennie poswiecasz na nauke?

• godzine
      11
    • 2 godziny
      12
    • 2+
      1
    • zero
      31
    • za malo
      12

Rekomendowane odpowiedzi

ZERO !! :D

wracam do domu, teczka w kąt :)

rano przed wyjsciem biore ksiązki na obecny dzien i fruu do szkoly (no zasami zdarza mi sie dotrzec .. :) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

od tego jest szkola zeby sie w niej uczyc a w domu wypoczywac :P

nawet ksiazek nie powinno sie nosic do szkoly wzorem innych cywilizowanych krajow gdzie kazdy uczen ma swa szafke. u nas pewnie by zakosili szafke razem z ksiazkami ;)

najlepiej sie ucze tego co mnie interesuje a niestety na uczelni raz za czas trafie na cos intrygujacego co mnie zaciekawi - cala reszta to tradycyjne lanie wody - ucze sie tylu niepotrzebnych rzeczy kladacych nacisk na teorie, ktorej zapewne nigdy nie wykorzystam, zamiast spedzac czas na uczeniu rzeczy praktycznych np. obslugi potrzebnych programow, ktore sie przydadza w pracy i cholernie mnie to drazni ze takie rzeczy sa pomijane, bo pozniej wszystkiego trzeba sie uczyc samemu podczas robienia pracy dyplomowej no i w pracy. u nas to wszystko na opak, aby tylko podtrzymac liczbe dodatkowych godzin dla prowadzacych zeby zbijali dodatkowa kase :P

polski student majacy zostac inzynierem praktycznie nie ma dostepu do nowych technologii i jak ma byc konkurencyjny - wiedza to nie wszystko, praktyka tez sie liczy, a uczelni na nic nie stac a jak cos dostanie to tylko dla swoich doktorkow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze temat wraca jak bumerang gdy sesja sie zbliza ;)

Ja stanowczo za malo czyli zero...Z drugiej strony to z czego mam sie uczyc jak mi sie niechce notatek i rozdzialow zdobywac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sie ucze tylko przed sprawdzianami :P No i to chyba przez to oceny nie sa najlepsze, ale w sumie to najgorsze tez nie sa :wink: Widze, ze taki sam "styl" nauki praktykuje calkiem duzo osob :P Heh, "You'll never walk alone" ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi