SEMENO Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Witam serdecznie.Zmieniałem płytę główną na MSI 7... na N-Force 2, mam też 2*512 MB pamięci DDR, kartę grafiki Radeon 9100 ze 128 MB.Przyinstalacji Windowsa 98 czy ME do momentu instalacji samego system wszystko jest OK.Następnie instalowałem komplet sterowników z płytki dołączonej do płyty głównej (m.inn. LAN, USB 2.0 i inne w całości).W menadżerze urządzeń nie żadnych zapyń ani wykrzykników, następnie chcę zainsatlować Catalista 3.1 do Radka, system wsatje do niebieskiegi ekranu i tak stoi, nie ma ikonek, kursor sie porusza ale nic nie mogę już zrobić. Czy coś źle wgrywam?Czy czegoś może brakuje, możę w biosie płyty tzreba coś ustawić.Proszęo pomoc i wyrozumiałość.Do tej pory miałem płytę EPOXA i Asrocka i nie byłożadnego kłopotu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Miś Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Witam. Mialem analogiczna sytuacje z GeForce 2 MX. U mnie byla to wina detonatora. O ironio wygladalo to w ten sposob: 1. Jak instalowalem detonatory stare, zaraz po zainstalowaniu Windowsa i driverow do plyty glownej to bylo dobrze. 2. Jak instalowalem feralny detonator zaraz po zainstalowaniu Windowsa i driverow do plyty glownej to mialem zwis z niebieskim ekranem. 3. Jak instalowalem tak jak w pkt.1 i pozniej instalowalem feralny detonator bylo dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a) słabe stery B) zmien windowsa c) wszystko powinno byc dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a) zmien windowsa he sorka ale to nie jest rozwiazanie problemu po pierwsze zobaczy czy instalujesz sterowniki do windowsa 9x , na necie wiekszosc dostepnych sterow jest pod xp, sprubuj zainstalowac sterowniki dostarczone z karta , w biose sprawdz czy masz ustawione startowanie kompa z karty AGP (domyslnie zawsze jest PCI - to moze pomoc) , a moze zasilka za slaba (ale w to watpie) sprubuj zrobic to co napisalem pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 przede wszystkim zainstauj catalysty 3.2 bo z 3.1 sie jaja dzieja czasami nie polecam instalacji 3.3 bo to jeszcze nieoficjalne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wyjmij jedną pamięc i zostaw samo 512 MB. Zobacz czy w Win2k lub XP dzieje sie to samo ! Ponoś Win98 i Me mają problemy z obsługa więcej niż 512MB pamieci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 98 wogole sie osluguja 1024 mb ram !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 moze byc ktoras kostka pamieci sieknieta [jezeli niedawno kupiona to pewnie trafiles na odrzut] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...