Kil Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jak w temacie 64 MB SuperGrace da rade go przerobic tzn odblokowac 4 potoki dodatkowe ??? pomuzcie bo nie wiem czy mam go kupic czy lepiej za polowe 9100 i ddram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 chodzi mi o taka przerobke http://www.sirius.pl/art.php?id=76&typ=test&aid=68 dodam ze pamiatki sa w jednym rzedie u gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Może się uda a może nie ... na jednej karcie się da a na drugiej nie... Najlepiej by było jakby ktoś wypowiedział się jak ma taką karte albo kupował ostatnimi czasy Radka 9500. Ja wsumie tesh jestem tym zainteresowany :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kil twoj obrazek kolo ksywki wymiata :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dzieki ale chcialbym poznac cos na temat radka 9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 moze komus sie reka omsknela albo przez przypadek zamiast czerwonej to zielonej farby nalal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 nie po prostu to jest produkt super greca a nie ati i pakowany przez SG od a do z sg i nie wiem jak bedzie z potokami a na tym mi bardzo zalezy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...