Torwald Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak w temacie. Pewnie wiecie o co mi chodzi. Takie male smieszne urzadzonko z wymiennymi koncowkami, nie wieksze od typowej myszki komputerowej, ktorym mozna, np: grawerowac, ciac blache (np. obudowe kompa, itp.) i tym podobne (w sumie to taka mala szlifierka...chyba..). Chce sobie cos takiego kupic, ale nie wiem jak to sie dokladnie nazywa, wiec nie mam jak tego szukac. Z gory dzieki za help. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Tak to jest wlasnie Dremel. Jak masz malo kaski to mozesz sobie tez kupic cos dremelo-podobnego (TOYA). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 D R E M E L zobacz na www.dremel.com ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Big thx ! W koncu wiem jak sie to pisze i moge tego poszukac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 na allegro jest jeden fajny, nowy w pudelku i z gwarancja za 99zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 na allegro jest jeden fajny, nowy w pudelku i z gwarancja za 99zl gdzie? daj linka bo wlasnie chce kupic :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Swoją drogą czyż DREAMEL nie brzmi lepiej :) :) :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 a moze by taq popatrzec do FAQ na forum ?? Wczoraj sie meczylem zeby napisac caly material o tym tytul: "o DREMELopodobnych...." !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...