SeyBee Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jutro odbieram takowy sprzęt i trochę się martwię licznymi negatywnymi wypowiedziami na temat O/C przy zastosowaniu tej płyty.Chciałbym wycisnąć trochę więcej z proca ale jeżeli płyta nie pozwoli to co mam wtedy zrobić.Czy ktoś mógłby być tak wspaniałomyślny i zamieścić adresy www na których podane jest jak rozwiązać powyższy problem.Z góry dziękuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak chcesz wycisnąć doze wiecej z tego proca to było kupić sobie EPOX'a RDA+ lub ABITA na NF2 a nie na KT400.To są najlepsze płyty do kręcenia teraz.Ale i tak wyciśniesz więcej.Chociażby mnożnikiem w góre lub magistralą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Sprobuj sie dogadac ze sprzedawca, ze doszedles do wniosku, ze plyta ta nie spelni Twoich oczekiwan i czy moglbys wymienic mobo na np.Abita@nforce2 z doplata ofcoz! Skoro sprzet jest nowy i zaczniesz kombinowac tuz przy odbiorze nie powinno byc z tym problemu... Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Czy mobo jest cienka tylko pod względem O/C czy może ma jeszcze jakieś inne wady.W necie jest dużo bardzo dobrych opinii na temat tej mobo i dlatego zdecydowałem się na nią (ma SATA i RAID).Dodam jeszcze,że na pokładzie będzie 2x512MB 333Mhz Kingstona,CoolerMaster HAC-V81-E1 Dream Box na paście Thermaltake`a Thermopox 75 AGS(z dodatkiem srebra),2 wentylki 80x80x25. Z wymianą będzie problem bo tego modelu Epoxa nie ma w tej chwili i jest problem z dostępnością to samo z Asusem.Mogę jeszcze łyknąć MSI KT4 Ultra-BSR lub K7N2G-L ale nic nie wiem o tych mobo.Co robić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jeżeli chodzi o O/C to jest dobra jak na swuj chipset (KT400),ale teraz jest najlepszy NF2 i taką mobo kupuj! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...