Skocz do zawartości
SeyBee

Gigabyte 7VA-XP Ultra + XP 2600(333)

Rekomendowane odpowiedzi

Jutro odbieram takowy sprzęt i trochę się martwię licznymi negatywnymi wypowiedziami na temat O/C przy zastosowaniu tej płyty.Chciałbym wycisnąć trochę więcej z proca ale jeżeli płyta nie pozwoli to co mam wtedy zrobić.Czy ktoś mógłby być tak wspaniałomyślny i zamieścić adresy www na których podane jest jak rozwiązać powyższy problem.Z góry dziękuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcesz wycisnąć doze wiecej z tego proca to było kupić sobie EPOX'a RDA+ lub ABITA na NF2 a nie na KT400.To są najlepsze płyty do kręcenia teraz.Ale i tak wyciśniesz więcej.Chociażby mnożnikiem w góre lub magistralą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprobuj sie dogadac ze sprzedawca, ze doszedles do wniosku, ze plyta ta nie spelni Twoich oczekiwan i czy moglbys wymienic mobo na np.Abita@nforce2 z doplata ofcoz! Skoro sprzet jest nowy i zaczniesz kombinowac tuz przy odbiorze nie powinno byc z tym problemu...

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy mobo jest cienka tylko pod względem O/C czy może ma jeszcze jakieś inne wady.W necie jest dużo bardzo dobrych opinii na temat tej mobo i dlatego zdecydowałem się na nią (ma SATA i RAID).Dodam jeszcze,że na pokładzie będzie 2x512MB 333Mhz Kingstona,CoolerMaster HAC-V81-E1 Dream Box na paście Thermaltake`a Thermopox 75 AGS(z dodatkiem srebra),2 wentylki 80x80x25.

Z wymianą będzie problem bo tego modelu Epoxa nie ma w tej chwili i jest problem z dostępnością to samo z Asusem.Mogę jeszcze łyknąć MSI KT4 Ultra-BSR lub K7N2G-L ale nic nie wiem o tych mobo.Co robić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...