rudzik1 Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Witam wszystkich. Dziś popsułem coś w kompie i chciałem naprawić z płytki ale niestety też coś zwaliłem. Teraz nie da się uruchomić Windowsa ponieważ chce kończyć instalacje.. Zrobiłem płytkę z BartPe i tam widać, że wszystkie pliki są jak narazie, ale nie potrafie ich przenieść na Pendrive(nie widzi mi penów). I tutaj jest moje pytanie: Czy jak dokończe instalacje windowsa to strace wszystkie pliki, ktore mam na kompie? Mam tam troche ważnych danych i nie chciałbym ich stracić. Pozdrawiam i dzieki za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vghv Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 Nigdy nie naprawiałem, bo nigdy mi się nie zepsuł. Ale z tego co wiem to przy naprawie nie formatuje. Tylko wywala i wgrywa pliki systemowe na nowo. Ja na Twoim miejscu, podłączył bym dysk do innego komputera, skopiował co dla mnie ważne i postawił system na nowo. Tak będzie najlepiej; na świeżo sformatowanej partycji ładnie poukłada sobie pliki. Przed instalacją w konsoli odzyskiwania fixmbr. I przygotuj sobie na komputerze z antywirusem płytkę z av, wwdc, sp3, żeby xpek po podłączeniu do internetu niczego nie złapał. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...