Rozmyty Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Witam. Problem występuje tylko w dwóch nowych grach,nie jest to problem z wersją gry.Polega na tym że przy włączeniu gry(od samego początku) występuje "metaliczny"szum(nie wiem jak to inaczej nazwać,jest to podobny dzwiek do występującego przy podłączeniu głośników do złego gniazdka) dodatkowo są problemy z odwzorowaniem dzwięku przestrzennego,np. gdy postać stojąca przedemną zaczyna coś mowić,słysze tylko bardzo ciche echo,by ją usłyszeć musze odwrócić kamere by stać do niej tyłem.Domyślam się że to coś ze sterownikami,ale nie mam zielonego pojecia co.Sterowniki instalowałem najnowsze,kilka razy.Dodam że problem występuje tylko w kilku grach(np. batman AA,w UT3 już nie występuje) Windows xp pro sp3 karta asus xonar dx głosniki logitech 5.1 zintegrowana karta (realtek) wyłączona. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Uroki Xonara czekaj na łaty do driverów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozmyty Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) Uroki Xonara czekaj na łaty do driverów mam czekac aż ktoś się zlituje i wyda łatke. No prosze... Edytowane 19 Września 2009 przez Rozmyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 jak nie chcesz czekać na łatki to było kupić X-fi przy Xonarze to mniej lub bardziej konieczność a na chwile obecną spróbuj obniżyć poziom akceleracji sprzętowej dźwięku w Windowsie może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...