badman Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 (edytowane) Badman's BadWater Rev 1.0 Budka to Chieftec LBX. Na malowanie zużyłem 3 puszki lakieru, ale i tak wygląda beznadziejnie i bardzo łatwo go zarysować (już mam kilka rysek :kwasny: ). Ogólnie to polecam wydać więcej i pomalować u kogoś profesjonalnie... boki mam tak beznadziejnie pomalowane, ze nawet nie chce mi się ich zakładać... Bloczki na mobasku wykonał hilfiger. Początkowo też chciałem je pomalować na czarno, ale po tym jak wyszła mi budka - darowałem to sobie... nie chciałem takich cudeniek zeszpecić. Bloczek na CPU (PhenomII X2 550) Enzotech Sapphire. Na GPU (XFX 8800GT) EK WaterBlocks. Wentylatorki to stare i jare Fanderki... niestety mam coś do nich pecha... w zasilaczu też siedział jeden, ale padł bez powodu... teraz w jednym przestał działać regulator i kręci się cały czas ~1300rpm.... w jeszcze jednym odpadła mi łopatka - porażka :] Prawdopodobnie zainstaluje wszędzie XenCore, które leżą w szufladzie. Złączki to Swiftech NK12 (jest też gdzieś tam fotka ze starymi złaczkami SM8/10, które aktualnie są nieużywane). Wężyk nieznanego producenta 10/13 (z setawu Kyńka MNP Black Set Starter Kit)... prawdopodobnie BlackWater... raczej tylko do prostych łuków... załamuje się - co widać przy SB, czyli tam gdzie są dwa fikuśne loopy :] Planowałem inne połączenie (GPU wyjście na górze i połączone z procem i dwa chpsety połączone ze sobą), ale w ostateczności zrobiłem tak jak widać na fotkach... może jak kupie inny wąż to inaczej połączę (planuje białego Masketleera 10/16). Na zdjęciach są pamiątki Corsair XMS2 (2x1GB) i Apogee (2x2GB) - teraz w kompie tylko Apogee siedzą :] Chłodnica (też nie do końca jestem pewien co to jest :cool: - kupiłem używkę... według sprzedającego Black Ice GT-Stealth/GTS360) tymczasowo podtrzymywana jest po bokach styropianem... wymienię to kiedyś na coś bardziej estetycznego (czarna gąbka, czarna guma... nie wiem jeszcze)...Badman's BadWater Rev 0.9 Edytowane 25 Września 2009 przez badman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakra Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Ogólnie ja bym odwrócił pompke i połączył wylot z blokiem od sb, bedzie ładniejszy łuk :wink: Nie myslałeś o niklowaniu bloczków?.Mosiądz ci szybko zaśniedzieje :sad: Jakie masz temp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Niklowanie to groszowa sprawa, ja bym jeszcze krótsze złączki pozakładał, poza tym malina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Myślałem o pomalowaniu na czarno. O niklowaniu też myślałem - na razie szukam gdzie to można zrobić w mojej okolicy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 ładnie, widze że po paru latach znowu zawitała moda na grube węże :) Pytanie- gdzie i jak umiejscowisz hdd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 HDD jest w SQD na nagrywarce :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...