mihalo Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Witam, posiadam ten model i sprawy miały się tak: - windows jak to windows zaczął mulić (Media center 2005 wgrany przy zakupie), postanowiłem przeinstalować - recovery nie działało, ani to z poziomu windowsa ani to z poziomu F11 przy bootowaniu - usunąłem partycję C, wgrałem wersję ściągniętą z internetu czyli angielską + spolszczenie - same błędy errory, spolszczenie nie dało się zainstalować, media center nie dał się zainstalować, co 3ci sterownik nie dał się zainstalować (są na pewno dobre) Partycja D:RECOVERY niby jest ale nie wiem jak z niej skorzystać, skoro recovery manager nie był dostarczony na żadnej płycie osobno, ale znając życie i tak nie zatrybiłby Dodam jeszcze, że klucz który był pod laptopem nie chciał działać i musiałem użyć pirackiego Ogólnie kicha, chciałbym się zapytać czy jest możliwość otrzymania płytek z oryginalnym windowsem od HP lub jakąś inną drogą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...