Gosu Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Witam, mam pastę Zalman ZM-TG2, szukam jakichś jej testów ,chce przesmarować rdzeń na grafice (podpis) a Arctic Ceramique mi się skończyła. Szukałem testów tej pasty ale ku mojemu zdziwieniu nie ma o niej info, czy ktoś ją ma i może napisać kilka słów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Bo ta pasta to Zalman STG-2 ;) LINK DO TESTU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 http://www.shopmania.co.za/shopping~online...c~p-961338.html No jest na niej wyraźnie napisane ZM-TG2 Tylko to co dałem w linku znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2009 Faktycznie :) Moze to zwykla sylikonowka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...