Skocz do zawartości
bakunin

Brak Internetu Na Pc Po Formacie

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

zaczne od tego ze dziele neostrade na 2 kompy przez modem pentagram cerberus ADSL2 wi-fi 802.11g plus

ja jestem posiadaczem PCta i neta mialem podlaczonego przez kabel siostra ma polaczenie radiowe na laptopie, problem polega na tym ze po formacie ja nie mam neta, siostra ma normalnie tak jak miała, otwieram polaczenia sieciowe i mam pusty folder, próbowałem cos tworzyc ale mi nie wychodzi bo jestem laikiem w tych sprawach,

ktos wie jak sobie z tym poradzic ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A sterownik od karty sieciowej zainstalowany ? Pokaż zrzut ekranu z Menadżera Urządzeń.

hmmm cos mi swita jesli mam zintegrowana karte sieciowa to te sterowniki bede miał na oryginalnej płycie razem ze sterownikami głosu i bedą sie nazywac nvidia nforce system driver ??? bo chyba to ominołem instalujac stery do głosu relateka, dlaczego? niewiem

oto zrzut chybao to chodzi:

Dołączona grafika

Edytowane przez bakunin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz doinstalować sterowniki. Jeśli płyta jest na chipsecie nForce to ściągnij najnowsze drivery ze strony nVidii, w pakiecie będą również sterowniki do sieci.

ED.

Heheh rozbawił mnie screen .... internetu nie ma ale Skype już w trayu wisi :D

Edytowane przez BuMeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musisz doinstalować sterowniki. Jeśli płyta jest na chipsecie nForce to ściągnij najnowsze drivery ze strony nVidii, w pakiecie będą również sterowniki do sieci.

ok zobacze co z tego wyjdzie

upewnie sie bo nie chce miac problemow potem

mam pudełko z płyty głownej i pisze nanim tak:

MSI nvidia nForce 3 250gb chipset based K8N Neo

czyli sciagnac to co pisałes ?

Edytowane przez bakunin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi