Skocz do zawartości
Lanted

Play Online - Help

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, a więc jestem w posiadaniu bez przewodowego internetu play online

Kiedy mam włączony internet to po jakimś czasie sam mi się rozłacza, kiedy patrze na program od play online widzę że jest podłaczony ale nie wykrywa sieci więc klikam rozłacz i pisze Nie można połączyć się z serwerm [i jakiś nr błędu] i jedynym sposobem jest reset kompa. Drugi problem który pojawił się wczoraj, po przeglądnięciu paru stron na necie nagle nie mogę ich przeglądac pokazuje się komunikat taki jak by nie było internetu [gadu gadu, ventrillo itp działa]. Kiedy rozłączę internet to znów przez parę minut mogę normalnie oglądać strony a potem znów muszę rozłączać i podłączać i tak w kółko, jest to bardzo uciążliwe.

Trzeci problem już bardziej ogólny, kiedy właczam komputer nie można nic kliknąć na pulpicie, pasku start itp i muszę naciskać ctrl + alt + del wchodzic w procesy zamykać proces explorer.exe po czym robic nowe zadanie i wpisac explorer.exe i wtedy już moge klikać

prosze o pomoc

wg mnie to jakis wirus ale wogole nie moge sciagnac zadnego antyvirusa ktory by to sprawdzil bo nawet po rozlaczeniu i polaczeniu sie nie da ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi