FumFel_20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Siema. Napaliłem się na ABITA na NF2 ale narazie niemam kasy :( .Myślałem żeby sprzedać mobo (patrz podpis) i 512 pamieci VDATA (bo i tak cienko chodzą,190 fsb max i timingi normal nawed na 166 mhz).Jak myślicie?Ile moge wziąć za ten sprzęt?I czy wogule ma to sens?Czy moze poczekać jeszcze jak bede miał kase? Pomóżcie troszkę :) REED.......RESPEKT :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja nie widzę potrzeby żebyś zmieniał ten sprzęt ... Wykręcony ładnie, wszsytko chodzi cacy to po co ? :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 wiesz zamiast zmieniac mobo moze lepiej zmienic GF3 na "suszarke" ;) :P popieram przedmowce no chyba ze chcesz sie scigac z Benkrutem w mhz na fsb (tylko ze wtedy na chlodzenie wydasz majatek ;) :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dokładnie, a jak Cię świeżbi kasa w kieszeni to może karta graficzną wymień ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Dokładnie, a jak Cię świeżbi kasa w kieszeni to może karta graficzną wymień ...Dokładnie, a jak Cię świeżbi kasa w kieszeni to może karta graficzną wymień ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 zgadzam sie z przedmowcami :) lepiej wymienic grafe na lepsza :D moze jakis radeon 9700/pro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 moim zdaniem nie ma to sensu ,grafy tez bym narazie nie zmieniał bo po co.. lepiej ciułaj kaske na przyszłosc sie przyda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 poczekaj moze wyjdzie jakieś super dobre i tanie mobo albo zmień pamięci na GEIL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak juz mówiłem kasy niemam :( .Jak bym miał to bym se grafe wymienił.Chcę zmienić mobo bo na moim słąbo sie kręci :) .Pozatym NF2 teraz rządzi itp itd :) .Na mojej mobo jest max mnożnik 12.5 i tu jest jego problem :( .Czyli co?Dać se na looz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 po co było abita jarać :?: bez modów zasuwa jak głupi a nie ryzykujesz. poza tym buhahahahahaha za tego abita :) masz co chciałeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 po co było abita jarać :?: bez modów zasuwa jak głupi a nie ryzykujesz. poza tym buhahahahahaha za tego abita :) masz co chciałeś :) oco Ci chodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...