zeetor Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Jest to mój pierwszy post na tym forum wiec witam wszystkich serdecznie. A teraz tak, planuje kupic nowy komputer, wszystko mam wybrane ale jest problem własnie z pamięcią. Moją nowa mobo będzie Foxconn Bloodrage ktora obsługuje pamięci max 1600Mhz. Chcialem do niej <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> pamięci Corsair Dominator GT 1866 3x2GB, i moje pytanie czy tak można? widzialem w sieci zdjęcia tej płyty z ww pamięciami a nawet testy w ktorych owe pamięci były ustawione na 1333Mhz. A więc czy komputer wystartuje i automatycznie ustawi pamięci na max czyli 1600Mhz? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busik Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Tak ustawi na maksymalną obsługiwaną częstotliwość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeetor Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Ok, dziękuje za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...