Fidelis Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Po długich walkach udało mi się w końcu skompletować nową jednostkę.. No i..mam problem. Wsadzone mam 3 kości każda po 2GB (1600Mhz) natomiast Bios widzi (na automacie) tylko 4GB i to na 1033Mhz. Skąd takie a nie inne zachowanie? Asus P6T6 // i7 920// OCZ 1600 Reaper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 za mało prądu, walnięty kontroler ramu, walnięty ram. zacznij od podbicia do 1.65v jak nie ma efektów sprawdź każdą z kości oddzielnie, jak wszystkie są ok to pozostaje proc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Poprzekładałem kostki i działa jak należy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...