_Vip_ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zna moze ktos programik taki jak np.memtest z ta roznica zeby dzialal z poziomu windowsa (win2k).Pozbylem sie flop'a i musze kombinowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Może GoldMemory zapuszczony z hdd (ale pod DOS-em, choc to nie problem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Zna moze ktos programik taki jak np.memtest z ta roznica zeby dzialal z poziomu windowsa (win2k).Pozbylem sie flop'a i musze kombinowac. Przecież na stronie memtesta jest obraz płyty i możesz sobie nagrać na cd-r. Ja też nie mam flopa a korzystam z memtesta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Zna moze ktos programik taki jak np.memtest z ta roznica zeby dzialal z poziomu windowsa (win2k).Pozbylem sie flop'a i musze kombinowac. Przecież na stronie memtesta jest obraz płyty i możesz sobie nagrać na cd-r. Ja też nie mam flopa a korzystam z memtesta. a to merci bardzo.Tak tez zrobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...