Gość Sticken Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Witam, Posiadam płytę główną Asus Striker Extreme, ostatnio po włączeniu komputera ten nie chce postować. Na ekranie płyty głównej wyświetla się błąd "CPU INIT" i nic sie nie dzieje. Resetowałem cmos, wyjmowałem baterię z biosu, wkładałem inny procesor, inna karte graficzna inny ram na różne sposoby, odłączyłem wszytsko od płyty głównej i nic. Czy ktoś miał podobny problem albo ma jakieś pomysły jak naprawić płytę? Problem polega w tym że zgubiłem akt zakupu i nie mam jak serwisować płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mhrok Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, Posiadam płytę główną Asus Striker Extreme, ostatnio po włączeniu komputera ten nie chce postować. Na ekranie płyty głównej wyświetla się błąd "CPU INIT" i nic sie nie dzieje. Resetowałem cmos, wyjmowałem baterię z biosu, wkładałem inny procesor, inna karte graficzna inny ram na różne sposoby, odłączyłem wszytsko od płyty głównej i nic. Czy ktoś miał podobny problem albo ma jakieś pomysły jak naprawić płytę? Problem polega w tym że zgubiłem akt zakupu i nie mam jak serwisować płyty. Przepraszam za taki czas, ale przypadkowo miałem taką samą sytuację jakiś czas temu, ale na Strikerze II Extreme. W serwisie powiedzieli, że te płyty tak mają i dali mi nową(w Asusie w Warszawie ;) ) Jak to jest odkop to przepraszam. Mhrok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...