Gość majkel84 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Wielki problem. Mam dysk 2,5" 250GB. Kopiowałem partycję Norton Ghostem i myślałem że wszystko się przegrało. Ale po kilku miesiącach (sic!) żona zauważyła, że brakuje 30GB naszych zdjęć (fuck!). Nie mam pojęcia dlaczego - nie pierwszy raz przenosiłem dane z dysku na dysk - zawsze bez problemu. No i zacząłem odzyskiwać. Udało się - większość odzyskałem pod windows7 (ze starego dysku - 60GB). No i przegrywam dane na dysk 250GB (pod windows7). Partycja ma 150GB. Zdjęcia zajmują 30GB (60 po odzyskaniu). Pozostałe dane 20GB. Przegrałem, elegancko, wkładam dysk do laptopa (Win XP SP2) i ZONK. Danych nie ma. Fizycznie na dysku to miejsce jest zajęte, ale XP danych nie widzi. Wkładam po paru dniach dysk do win7 - i też nie widzi tych 60GB zdjęć Przegrałem tak dwa razy i na partycji 150GB zostało 10GB wolnego miejsca a zdjęć dalej nie widać po XP. Co by tu zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...