Gość Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 W zeszlym tygodniu robilem sobie reinstall systemu (XP) i jak zwykle pierwsze co robie to wylaczanie niepotrzebnych usług, rozne tweaki w rejestrze itp. Chyba jednak z tym przesadzilem, bo teraz nie widze u siebie otoczenia sieciowego, ale jak dam szukanie komputerow w sieci i wpisze konkretnego to znajduje. Ma ktos jakis pomysl co moze byc przyczyna? (rady typu: przeinstaluj jeszcze raz darujcie sobie :P bo takie znam) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a masz wlaczona przegladarka komputera w services.msc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskomp Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Może się mylę, ale we właściwościach sieci masz zaznaczone udostępnianie plików i drukarek ? Moje przypuszczenia opieram niestety na pracy w Win98se, też to miałem i dopiero ustawienie tego spowodowało że widziałem otoczenie sieciowe. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a masz wlaczona przegladarka komputera w services.msc ?Sek w tym, ze mam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Idz z tym do działu o Sieciach i Internecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 W zeszlym tygodniu robilem sobie reinstall systemu (XP) i jak zwykle pierwsze co robie to wylaczanie niepotrzebnych usług, rozne tweaki w rejestrze itp. Chyba jednak z tym przesadzilem, bo teraz nie widze u siebie otoczenia sieciowego, ale jak dam szukanie komputerow w sieci i wpisze konkretnego to znajduje. Ma ktos jakis pomysl co moze byc przyczyna? (rady typu: przeinstaluj jeszcze raz darujcie sobie :P bo takie znam) powlaczaj je od poczatku :) a potem wylaczajac sprawdzaj kazde po kolei az dojdziesz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 powlaczaj je od poczatku :) a potem wylaczajac sprawdzaj kazde po kolei az dojdziesz :)Sek w tym, ze nie wiem jakie sa standardowo... Moze podasz liste ? :> Pozatym nie wiem nawet czy to wina services, czy moze cos innego namieszalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 powlaczaj je od poczatku :) a potem wylaczajac sprawdzaj kazde po kolei az dojdziesz :)Sek w tym, ze nie wiem jakie sa standardowo... Moze podasz liste ? :> Pozatym nie wiem nawet czy to wina services, czy moze cos innego namieszalem. oj podac to nie podam :) ale przed taka zabawe trzeba sobie zrobic kopie rejestru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...