Włodi Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Chce żebyście mi podali szybki i łatwy sposób zgrywania filmików z gier. Najszybszy, najprostrzy i chodzi o to żeby filmiki zajmowały jak najmniej. Dotąd zgrywałem FRAPS-em i musiałem sie bawić miliardami programów do przerabiania na div-x a i tak plik dużo zajmował. Istnieje wogóle taka możliwość, żeby program zapisywał od razu w div-x ie? Powiedzcie jak Wy to robicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Generalnie ja wole konwertowac bo dostane dobra jakosc , ale Xfire i chyba GameCam od razu kompresuja - jednak pamietam jakosc z GameCama - w darmowym nie da sie kompresji ustawic i wyglada to tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 xfire nagrywa avi, bezposrednio przed uploadem kompresuje do mp4, mozna samemu kompresowac xfire_encoderem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Testowałem gamecam ale coś nie chce działać. Próbowałem na crysisie, wciskałem klawisz interface i R ale nie chce działać, wogóle nie reaguje. GRID z kolei wogóle sie nie chce uruchomić. Xfire to widze że jakiś komunikator więc sobie dałem spokój. Nie znacie jakichś innych programów które kompresują od razu do divx-a? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...