Gość adam12b Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Siemka. Mam problem z internetem radiowym. Gdy chce zagrać w jakąś grę przez internet to nie moge się połączyć dzwoniłem do dostawcy internetu iż twierdzi ze musiał zablokować granie przez internet bo internet nie jest do grania co mu odwaliło. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12b Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Pomoże mi ktoś :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Jeśli masz umowę z dostawcą internetu to sprawdź czy może to zrobić. Jeśli nie masz umowy, to powiedz, że bez umowy rezygnujesz. Czy dostajesz od niego rachunki? Jeśli nie to wymuś aby ci je dostarczał. Jeśli nie chce to UKS i poszukaj nowego dostawcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12b Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Właśnie że ja mieszkam na wsi i nie ma innego dostawcy ;/ a umowy nie mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teneo Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Wygląda na to , że jest to biznes "na czarno", bez umowy i bez rachunków, zatem każdy z was może zrobić co chce i nie możesz powołać się na umowę lub inne regulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam12b Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Umowy koleś nie podpisze bo on jest dziwny raz chciał podpisać to z tydzień nie było neta to nie podpisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...