s3in Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) Witam, szukam laptopa 15" do 2500zł nie ukrywając, że im mniej tym lepiej. Na czym mi zależy? -dobre głośniki (ważne, mile widziane jakiś rozbudowany system audio) -porządny procesor -ekran na ledach -dysk minimum 320gb -grafika dedykowana Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Edytowane 30 Września 2009 przez s3in Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Witam, szukam laptopa 15" do 2500zł nie ukrywając, że im mniej tym lepiej. Na czym mi zależy? -dobre głośniki (ważne, mile widziane jakiś rozbudowany system audio) -porządny procesor -ekran na ledach -dysk minimum 320gb -grafika dedykowana Dzięki za wszystkie podpowiedzi. Mogę polecić laptopy na których sam pracuję 1) DELL Studio 1555 T4200 / ATI4570 / 2GB / 250GB Osobiście pracuję na DELL Studio 1537. Mój różni się tylko grafiką od podanego wyżej modelu. Jestem bardzo z niego zadowolony. Jedyne minus to stosunkowo kiepskie głośniki. Zalety to bardzo dobra gwarancja i wydajna konfiguracja. Na tej grafie odpalisz nie jedna nową grę w średnich detalach. Testowane na NFS Shift, Wolf 2009, Prototype. 2) Asus K50AB-SX0011A Tego laptopa używa moja dziewczyna i jest z niego bardzo zadowolona, karta graficzna taka sama jak w dellu wiec pograć można. Lepsza konfiguracja niż w dellu (więcej ramu, dysk większy) za tą samą kasę. Obudowa wykonana z dobrego plastyku (lepszy niz w dellu) bardzo dobre głośniki. Jedyny mankament to lekko grzejący się procesor (AMD) Z tych dwóch modeli brał bym tego ASUSA (ma więcej zalet niż DELL) to naprawdę dobra i tania maszynka. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) nie znam sie, lecz tez bede chyba kupowal lapa i buszujac po necie znalazlem cos takiego: Lenovo IdeaPad Y530 2600 na allegro, ponoc fajny sprzecik.. Edytowane 30 Września 2009 przez hzAAAA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...