Skocz do zawartości
Raczy

BLOK WODNY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dostalem dzisiaj przesylke z blokiem i tu zaczyna sie moj problem na allegro widac ze jest to blok o wymiarach 50x50x20

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12810233

a przyszedl blok o wymiarach 50x50x15 nierowno powycinanyi cala gora pomalowana jakas srebrzanka jestem zielony w tym temacie ale jeszcze nie widzialem bloku pomalowanego co o tym myslicie CO to jest i dlaczego pomalowane ???? sory za kiepska jakosc fotek!!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm czy czasami nie jest to pokyte cienka warstwa cyny ?? ale nie przejmuj sie - bo widze ze spod jest normalny - tzn nie pomalowany (??) wiec raczej nie ubedzie mu na wydajnosci - to chest chyba blok z discotechu o ile sie nie myle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie nie mam pojecia co to jest wyglada jak pomalowane chociaz ma zgrubienia takie jak po cynie i nie mam pojecia co o tym myslec czy to czasem nie bedzie zatrzymywalo ciepla a co do firmy to chyba jest z discotechu ale nie mam pewnosci :(( napisalem juz maila to tego Johny44 i czekam na odpowiedz ale wole wiedziec od was fachowcow co za badziewie kupilem :((

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest zaden discotech!!!

Sam mialem od nich kilka bloczkow i wszystkie byly zrobione bardzo dobrze, a to jest jakas kaszana.

Koles zrobil cie w jajo, bo jak podaje na aukcji inny towar, a potem dostajesz cos innego.

Ten na zdjeciach to Disco, ale to co Ty masz jest inny. Disco ma poszrzane koncowki kroccow, ZADEN MODEL nie jest cynowany na zewnatrz. Jak chcesz to looknij na www.discotech.waw.pl i sprawdz czy jakakolwiek ich produkcja ma 15mm.

Albo pogodz sie z losem i go wypoleruj, albo zwroc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Johny44 to podobno spory ściemniacz na allegro wiele osób tak mówiło na forum...

Potwierdzam, facet ma bujna wyobraznia i zeni niezle kity w opisach aukcji.

Sam sie na nim nacielem, ale nie szlo udowodnic, bo nie bylo fotek.

Nie chcialem tez zaliczyc negatywa za strate 20 zl :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO NIE JEST TEN PENIS CO PISAL, ZE ZESTAW DISCOTECHA CHLODZI SPRZET DO 10GHZ???

Raczy > mozesz go oficjalnie jechac przez allegro, bo zlamal zasady. Inny sprzet podal na licytacji, a inny sprzedal. Ja bym sie klocil, zdecydowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten bej sobie jakiej jaja robi!!!!!!!

Skad mozna wiedziec do ilu Mhz. wytrzyma blok? Co to k... wrozka jakas czy cos?

Wkurza mnie, ze koles niszczy reputacje discotecha, bo obrazki sa NA PEWNO ich, ale blok to zupelnie cos innego. Firma dla mnie jest sprawdzona i ich produkty sa naprawde bardzo dobrze wykonczone.

BTW na przyszlosc: starsze bloki disko byly takie brazowe (jak na zdjeciu na aukcji), teraz robia w zaleznosci od modelu niebieskie, czerwone i zolte.

Raczy > niestety, pacjent zrobil Cie w bambucho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skontaktowalem sie z Johny44 i odpisal mi tak

Najmocniej przepraszam- pomylilem sie przy pakowaniu paczek.

Ten bloczek nalezy do innej osoby, ktora mi go przyslala abym go jej zalutowal i do konca obrobil gdyz sama zaczela a nie potrafila skonczyc. Wyszlo z tego to co Pan widzi, ale skoro klient sobie zazyczyl to pomoglem mu skonczyc :)

Bardzo bym prosil o odeslanie tego bloku do mnie, adres jest na kopercie.

Zreszta powtorze:

oczywiscie bloczek odeslalem juz spowrotem i mam nadzjeje ze okaze sie uczciwym czlowiekiem bo inaczej przejade sie do wawy i skopie mu dupe !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiec tak sprawa zakonczyla sie bardzo pomyslnie JOHNY44 jest naprawde uczciwym czlowiekiem odeslal bloczek ten co licytowalem zwrocil mi kase za przesylke dorzucil maly BONUS teraz moge go tylko przeprosic ze najechalem na niego ale bylem juz pare razy oszukany na allegro i nerwy mnie poniosly tak wiec SORYY JOHNY44 i polecam interesy z tym PANEM !!!!!! UCZCIWY CZLOWIEK oby wiecej takich na allegro !!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wogole to zrobilem "uprzejmy donos" do Disco - w koncu znam Andrzeja i cenie te firme - na tego kolesia.

Odpowiedzieli, ze zawsze koles dawal sprzet z disco, nigdy nie bylo z nim problemow, czyli po prostu uczciwy czlowiek. Pomylki sie trafiaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi