klami85 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Witam! Planuje zakup netbooka do ok 1500zł Najlepiej 10" z sensowną rozdzielczością, 2GB RAM i "normalnej" wielkości klawiaturą. Jest sporo modeli i może ktoś niedawno też przez to przechodził i podzieli się spostrzeżeniami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E57 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 nie ten dział... ciekawą propozycją jest asus 1005ha-h lub 1005ha-m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klami85 Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 no fakt... nigdy nie zaglądałem do działu o laptopach... Miałem w rękach tego ASUSa, ale jakoś mnie nie zachwycił... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaka Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Za tą cenę raczej nie kupisz mocnej maszyny. Zobacz tą stronkę, może znajdziesz coś dla siebie: http://conajlepsze.pl/g1,komputery/c246,na...p;price_to=1500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...