Saitek22 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Podłączyłem od kolegi zasilacz by sprawdzić czy działa. Niestety zakręcił tylko wiatrakami i tyle. Po podłączeniu swojego nie odpala sie ekran, kręcą się wiatraki i słychać jak startuje dysk i cd ale nie dociera sygnał do monitora. Dodatkowo nie wyłącza się guzkiem od powera ? Poleciała płyta główna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) FAQ Co Robić, Gdy Nie Włącza Się Monitor..? Edyta: Ogłoszenie: Zanim cokolwiek napiszesz.. uzupełnij brakujące dane. Edytowane 1 Października 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stichus Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Jaki zasilacz wziąłeś od kolegi ? Jeśli jakiś No- NAME to bardzo możliwe, że spaliła się nie tylko płyta ale też cała reszta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saitek22 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 Modacom volcano 750w, heh wydaje mi sie ze płyta. Gdyby proc padł n9e ruszyły by napędy ale nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...