r4m Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) Witam, Poszukuję notebooka w granicy cenowej 3300-4000 zł, wymagania to: - karta graficzna Mobility Radeon HD 4650 lub o zbliżonej o wydajności (DDR3) - moc procesora też ważna, ale nie tak priorytetowa jak grafika - ram 4 GB (chciałbym w DDR3 ale niekoniecznie...) - ekran 15-16" Od jakiegoś czasu myślałem o Toshibie A500-132, była dla mnie idealna, chciałem ją kupić w Komputroniku, ale dowiedziałem się, że Toshiba zrezygnowała z tego modelu i wycofali go ze sprzedaży :/ No i teraz jestem blady... Ważne jest to abym mógł notebooka kupić i odebrać osobiście w Poznaniu, więc sklepy internetowe odpadają :( Chyba że takie które mają siedzibę w Poznaniu... Przegladalem wiele ofert i wiele modeli ale nic podobnego do tej Toshiby nie moge znalezc... Pomożcie prosze bo juz glupieje... :/ Dziekuje z gory za wszelka pomoc. Edytowane 1 Października 2009 przez r4m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Mi polecono ten model: http://x-kom.pl/index.php?show_prod=47273 Sklepów w Poznaniu nikt Ci szukać nie będzie, ale założę się, że każdy szanujący się punkt sprzedaży komputerów ściągnie Ci go na zamówienie. I więcej wiary w sklepy internetowe! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...