jakuloel Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 moj sprzet: amplituner yamaha HTR 6030 + glosniki 5.0 "Prism" (brak subwoofera) karta muzyczna SB Audigy 2NX USB pokoj ok 7m2 jaki subwoofer bedzie najlepiej sie tu sprawowal? z gory dziekuje za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 żaden w tym pokoju sub to overkill ale z tym amplikiem w sumie nie masz wyjścia poluj na kode Sw-1000 używaną bądź nową ewentualnie jamo s200. Jamo ma większego "punch'a" koda bardziej zróżnicowany bas i trochę niżej schodzi. Ja osobiście wiozłem kode ogólnie lepsza przy szerszym zastosowaniu ale jesli tylko do filmów to jamo będzie lepszy i znacznie łatwiej go ustawić. No chyba, że masz więcej kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuloel Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 żaden w tym pokoju sub to overkill ale z tym amplikiem w sumie nie masz wyjścia poluj na kode Sw-1000 używaną bądź nową ewentualnie jamo s200. Jamo ma większego "punch'a" koda bardziej zróżnicowany bas i trochę niżej schodzi. Ja osobiście wiozłem kode ogólnie lepsza przy szerszym zastosowaniu ale jesli tylko do filmów to jamo będzie lepszy i znacznie łatwiej go ustawić. No chyba, że masz więcej kasyoki dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...