grodzio Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Mam dwa kompy podłaczone do jednego rutera mam neostrade. Komputer sam mi ustawia hasło sieciowe. Jak to zmienic? Gdy otwieram w sieci drugi komputer mam wipsac hasło i nazwe uzytkownika i nie moge sie zalogować. Co mam zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnić foldery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 udostepniam ale gdy próbuje wejsć w w drugi komputer musze wpisac nazwe uzytkownika i hasło a hasła nie znam bo komputer sam je ustala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 http://support.microsoft.com/kb/307874/pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 No działa tylko jest mały problem na jednym kompie mam viste a na drugim mam xp professional ztej visty wchodze sobie w pliki udotepnione przez drugi komputera, ale z xp na viste nie moge? Czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...