Gosu Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Chcę wymienić swoje już wysłużone Geniusy na jakiś inny dobry zestaw 5.1 może być również Genius bo jestem z nich zadowolony ale gwara już minęłą i potencjometr mi trzeszczy (mimo tego że był naprawiany) Proszę o propozycję, na kompie dużo gram, oglądam filmy i słucham muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Jaka kwota do wydania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 (edytowane) Kwota tak do 450 zł Za Creativy t 6100 podziękuje :-) Edytowane 4 Października 2009 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 logitechy z 540. albo nazbieraj na full bajer sprzęt używany z ampli ;) wg mnie to jest dużo lepsza opcja, no chyba że zależy na ilości miejsca zajmowanego przez głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zależy mi na ilości miejsca, nie chce żadnych kolubryn :-) A co myślisz o Genisuach 6000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Genius HF 6000 jak najbardziej, potężniejszy brat 5005, także myśle że powinieneś być zadowolony : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Ok, dzięki.o jak będe zmieniał to właśnie na te :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...