ar2r Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 (edytowane) Witam! Prosze o wskazówke jak skonfigurować NAT na menadzerze pasma PLANET BM-525 Otoz mam publiczne IP z DSL TP ( 83.14.xxx.x ) Bez względu na to czy wlacze DHCP czy ustawiam recznie na komputerach IP ( 192.168.1.x ) brak netu. NAT wlaczam w Multiple Subnet, wedlug tego : Jednak w instrukcji nie jest jasno powiedziane jaka mam podac bramke na komputerze. google nic nie mowia na ten temat albo zle pytam. Bardzo mozliwe ze dosc popularny Planet BM-500 konfiguruje sie podobnie i ktos z forum ma taki sprzęt Wielkie dzieki za wszelkie wskazówki Edytowane 3 Października 2009 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Moze ktos ma koncepcje gdzie moge zadac to pytanie ? Mecze sie z tym planetem juz troche i mnie on powoli oslabia. Jakis super intuicyjny nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...