DimSim Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 witam ten dział wydaje mi się najodpowiedniejszy na moje zapytanie. na początek przedstawię moją konfigurację: - foxconn p35a-s - gtx260 - Creative X-Fi Xtreme Audio a moje pytanie to jak podłączyc kabelki (jeśli się da) z dźwiękówki do grafiki tak żeby dźwięk wychodzi do tv tylko poprzez kabel hdmi. grafika ma takie 2 piny od hdcp tylko nie wiem kompletnie pod które wyjscie w creativie sie podłączyć. nie wiem też czy to technicznie możliwe z tą dżwiękówką. kabel od dźwięku leci dodatkowo przez Jack'a. nie jest to jakis wielki mój problem ale chcialbym zaoszczędzić na prowadzeniu dodatkowego przewodu przez pokój. będe dźwięczny na wszelkie podpowiedzi. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 pod wyjście spdif...musisz je znaleźć - są albo piny albo w jacku pod wyjście spdif...musisz je znaleźć - są albo piny albo w jacku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...