.... Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Witam mam zamiar niedługo zaopatrzyć się w monitor. Ma on służyć mi przez jak najdłuższy czas. Będę go używał przede wszystkim do gier i filmów DVD. Chcę go podłączyć do Xbox 360 Elite poprzez port HDMI, więc monitor takowy musi posiadać. Właśnie dlatego piszę tutaj ten temat ponieważ nie jestem zdecydowany co do modelu jaki wybiorę. Byłbym bardzo wdzięczny jeżeli pomoglibyście mi w wyborze. Dzięki za wszystkie posty jakie tu napiszecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.... Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Bardzo dziękuję za jakże wyczerpujące odpowiedzi Temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość utkin Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Choć zamknąłeś temat, to mogę Ci polecić, żebyś przejrzał ofertę sklepu lucasgsm.pl i jakoś dookreślił swoje wymagania. Jak będziesz maił na oku konkretny model, to napisz tutaj albo do sklepu i spytaj co i jak. Ja u nich parę rzeczy kupiłem - jestem w sumie zadowolony i wiem, że pracują tam ludzie, którzy raczej pomagają przy wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...