Halfi Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Witam po o/c antka tak jak w podpisie mam dziwny problem, mianowicie temp procka w idle 42 a po ostrym graniu dochodzi do 51 i w tym problem ze po dluzszym czasie wskaznik temp zaczyna wariowac tzn temp. zmienia sie co 3s o 1-2 stopnie ... temp dochodzi az do 61 tak pokazuje speedfan i easytune gigabyt'a, szczegulnie przy uruchamianiu jakis programow temp podskakuje nagle o kilka stopni i po chwili opada/zostaje , posiadam wentyl arctic cooling co chyba nie jest dobrym wyjsciem... prosze o pomoc btw podajcie waszym zdaniem best wydajnosciowo cooler na antki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jednym z najwydajniejszym jest volcano 7+ ale to jest cooler dla głuchych lub chcących zostać głuchymi. wyje jak wiertarka. titana sobie kup, spory kloc z wiatrakiem 8x8 cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jednym z najwydajniejszym jest volcano 7+ ale to jest cooler dla głuchych lub chcących zostać głuchymi. wyje jak wiertarka. titana sobie kup, spory kloc z wiatrakiem 8x8 cm. Jezu, kolejny znafca :P Amiales stycznasc z Volcano? Ze takie osady oglaszasz. Ja mam i hula mi na LOW i nie narzekam na halas. Zona i coreczka rowniez :P :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 7+ lepszy od 11? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 7+ lepszy od 11?No zalezy o jakich warunkach mowimy. Osobiscie nie mialem V11 wiec na jego temat sie nie wypowiem, ale V7+ jak dla mnie jest very good :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 mozesz podac jaka masz temp przy tym v7+ z gory THX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...